top of page
Search
  • Writer's pictureNevena Žegarac

Studenti u produženome boravku

U srijedu, 26. listopada 2022. naš je produženi boravak posjetila grupa studenata s Učiteljskog fakulteta u Rijeci. U sklopu njihovog kolegija Izvannastavne glazbene aktivnosti,

kojeg predaje v. predavač Sanja Minić mag. mus., htjeli su vidjeti, čuti i sudjelovati u glazbenim aktivnostima koje provodimo u produženom boravku.


Glazbene aktivnosti koje provodimo tokom nastavne godine su razne glazbene igre, pjevanje brojalica, pjevanje i slušanje glazbe (one koju učenici slušaju na nastavi, ali i one glazbe koju slušaju i kući), plesanje zumbe...


Studentima je posjet školi od iznimne važnosti zbog njihova uvida u samu praksu, pripremu za budućnost, upoznavanje s izazovima koji ih očekuju, kako kaže i njihova profesorica Sanja Minić. Mi smo im za tu priliku htjeli pokazati ono što radimo svakoga dana, a to je glazbena igra Don makaron te dva zumba plesa, a odigrali smo i Ples kipova.


Nadamo se da ćemo kroz fotografije i video zapis moći prenijeti odličnu atmosferu ovoga popodneva u produženome boravku. Do sljedećeg druženja sa studentima šaljemo veseo pozdrav!


Zahvaljujemo se svim studentima 4. godine Učiteljskog fakulteta u Rijeci te njihovoj profesorici Sanji Minić na suradnji i zabavi.




U učionici smo plesali zumbu: jedan Minions ples i jedan Ples gusara. Nakon zumbe i kratkog predaha igrali smo igru Ples kipova.




Igra Don makaron se svidjela studenticama pa smo svi zajedno odigrali.




Na samom kraju ovog krasnog susreta malo smo pozirali... neka nam ostane za trajnu uspomenu.






84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page